Refereerbijeenkomsten Zwolle

                       

          

Accare, Ambiq, Jeugd GGZ/Dimence, Eleos, Karakter, Tactus, Trias en Vitree slaan de handen ineen om professionals werkzaam in de jeugdzorg een interessant, actueel en geaccrediteerd programma te bieden.

Het doel is een bijdrage te leveren aan bijscholing van behandelaars en verdere professionalisering van de zorg aan jeugd. De bijeenkomsten gaan over actuele en relevante onderwerpen, waarvoor interne en externe sprekers uitgenodigd worden. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

Locatie van deze bijeenkomsten is het theater in De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.
Bekijk hier een impressie van de refereerbijeenkomsten in Zwolle.

Naast de bijeenkomsten in Zwolle zijn er ook Refereerbijeenkomsten in Assen met andere thema's en data.

Data 2020

  • 14 mei: MCDD
  • 17 september: "ÏJs", theatervoorstelling over kindermishandeling
  • 19 november: "Doodzonde; zelfdoding is nooit alleen" (www.doodzonde.nl)

Aankondigingen per mail ontvangen? Inschrijven op de maillijst kan via deze link.

Inschrijven kan vanaf ongeveer 1 maand voor aanvang van de bijeenkomst. Zonder geldig toegangsbewijs kunt u niet deelnemen.

De refereerbijeenkomsten worden u gratis en met veel plezier aangeboden. Om de organisatie, kosten en veiligheid in de hand te houden, gelden er een aantal uitgangspunten.

19 maart: Zingeving

De refereerbijeenkomst op 19 maart in Zwolle gaat vanwege het coronavirus NIET door. We streven ernaar de refereerbijeenkomst met het thema ‘zingeving’ op een later moment alsnog te plannen. 

 

De refereerbijeenkomsten worden u gratis en met veel plezier aangeboden. Om de organisatie, kosten en veiligheid in de hand te houden, gelden er een aantal uitgangspunten:
* Voor iedere bijeenkomst dient tijdig ingeschreven te worden, ook voor het volgen via de livestream
* Belangstellenden die geen toegangsbewijs kunnen tonen, kunnen niet deelnemen
* Als u het inschrijfformulier heeft verzonden ontvangt u direct een bevestiging van inschrijving op het scherm én op het opgegeven e-mailadres. Controleer dit goed. Ontvangt u de mail niet, dan zult u ook het toegangsbewijs niet ontvangen
* We vragen deelnemers op tijd te komen, zodat om 18.00 uur gestart kan worden. Een kwartier na de start van de bijeenkomst sluiten de deuren en kan niet meer deelgenomen worden
* De kosten worden gedragen door de organiserende instellingen; op basis van de begroting kan een vastgesteld aantal mensen deelnemen