Training WISC-V

In deze training wordt uitleg gegeven over de nieuw ontwikkelde intelligentietest, de WISC-V. Ter voorbereiding wordt een video bekeken waarin de theoretische achtergrond besproken wordt. Aan de hand van een presentatie worden de nieuwe subtests, belangrijkste verschillen met de WISC-III en aandachtspunten doorgenomen. Er wordt geoefend met de afname, scoring en interpretatie.

Aan het eind van deze korte eendaagse training zijn de deelnemers in staat de WISC-V af te nemen.

Voor wie

De training is bedoeld voor behandelaren die graag getraind worden in het afnemen van deze intelligentietest. Deelnemers moeten enige ervaring hebben met het afnemen van andere (intelligentie)tests, zoals de WISC-III, de WAIS-IV of de WPPSI-III.

Inschrijven

Deelname kost € 275,- per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch, koffie en thee, bewijs van deelname en materiaal dat tijdens de training gebruikt wordt. Deelnemers van Accare krijgen een korting op dit tarief.

Een training is 2020 is nog niet gepland. Wilt u op de hoogte gehouden van de planning dan kunt u dit kenbaar maken via het interesseformulier

Je schrijft je in via onze online leeromgeving. Daarvoor moet je eerst, eenmalig, een account aanmaken.

Praktisch

Accreditatie is aangevraagd bij: NIP/NVO en SKJ.
Op basis van inschrijving en in overleg kan er (tegen meerkosten) accreditatie aangevraagd worden bij andere relevante beroepsverenigingen.

Het bewijs van deelname wordt verstrekt bij 100% aanwezigheid.

Contact

Meer weten over deze scholing? Mail naar Accare Opleidingen of bel naar 0592-857064.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.