ADOS-2 Verdiepingstraining

Accare Opleidingen organiseert de ADOS-2 Verdiepingstraining in samenwerking met:

     
    

Tijdens de verdiepingstraining wordt verder geoefend met het scoren van de modules 1 t/m 4 van de ADOS-2. Dit gebeurt op basis van internationale opnames (Engelstalig) om een scoring te behalen die zo dicht mogelijk ligt bij de internationale consensus. Ook wordt in deze training aandacht besteed aan de validiteit en betrouwbaarheid van het instrument en aan het onderzoek ernaar in binnen- en buitenland.
Ter voorbereiding op de training neemt u binnen uw eigen organisatie/instelling twee van de vier modules (dus module 1 of  2 en module 3 of 4) op.
De derde dag van deze training bestaat uit toetsing van afname en scoring.

Voor wie

Psychologen, orthopedagogen en psychiaters die de ADOS-2 Basistraining hebben afgerond.

Als u de ADOS-2 wilt gebruiken voor research, dan moet u naast de Basistraining ook de ADOS-2 Verdiepingstraining volgen. Maar ook voor de klinische praktijk is betrouwbaar scoren van de ADOS zeer belangrijk. Clinici wordt aangeraden te streven naar een betrouwbaarheid zo dicht mogelijk bij de consensusscore voor researchprojecten, te weten minimaal 80%

Inschrijven

De kosten voor deze training zijn € 1.295,-, inclusief koffie/thee en lunch en moduleboekjes die tijdens de training worden gebruikt. Medewerkers van de organiserende instellingen nemen deel tegen een gereduceerd tarief.

Praktisch

Op basis van inschrijving en in overleg kan er (evt. tegen meerkosten) accreditatie aangevraagd worden bij relevante beroepsverenigingen.

U ontvangt een certificaat bij 100% aanwezigheid en wanneer u voldoet aan de toetsingseisen.

Contact

Meer weten over deze scholing? Mail naar Accare Opleidingen of bel naar 0592-857064.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond de ADOS-2 en ADI-R, laat uw contactgegevens dan achter op de maillijst.

De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.